Nederlands 

Tank Cure Producten

Tank Cure Tank Coating set 450 gr.
€ 25,00
Set 2-k tank coating, 450gr. Met een set van 450 gr. coating kan een motorfietstank van 15 tot 20 ltr. behandelt worden, of 2 kleinere tanks  tot +/- 6 ltr. Een en ander is afhankelijk van de vorm van de tank en de ruwheid van de oppervlakte. Met "Tank Cure" producten kunt u de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze restaureren. Wij verkopen Tank Cure al meer dan 15 jaar en hebben hier zeer goede ervaringen mee. Tank Cure is benzine- en oliebestendig. Het is reeds met succes aangebracht in metalen, aluminium en carbon fiber tanks voor zowel olie, diesel als benzine. Wat kunt u bereiken met "Tank Cure" tank coating?* afschermen van roest* dichten van kleine lekkages (poreus lekkende lasnaden of gaatjes)* preventieve behandeling tegen lekkage en roestvorming* afscherming tegen verontreiniging in olietanks (bijvoorbeeld na zandstralen) * dichten van kleine lekkages (poreus, lekkende lasnaden of gaatjes)

Voorraadindicatie: Voldoende
Tank Cure Tank Coating set 600gr
€ 32,50
Set 2-k tank coating , 600gr. Met een set van 600 gr. coating kan een autotank tot 50 ltr. behandelt worden, of meerdere kleine tanks, een en ander is afhankelijk van de vorm van de tank, de aanwezigheid van schotten en de ruwheid van de oppervlakte. Met "Tank Cure" producten kunt u de binnenkant van uw brandstoftank op professionele wijze restaureren. Wij verkopen Tank Cure al meer dan 15 jaar en hebben hier zeer goede ervaringen mee. Tank Cure is benzine- en oliebestendig. Het is reeds met succes aangebracht in metalen, aluminium en carbon fiber tanks voor zowel olie, diesel als benzine. Wat kunt u bereiken met "Tank Cure" tank coating?* afschermen van roest* dichten van kleine lekkages (poreus lekkende lasnaden of gaatjes)* preventieve behandeling tegen lekkage en roestvorming* afscherming tegen verontreiniging in olietanks (bijvoorbeeld na zandstralen)* dichten van kleine lekkages (poreus, lekkende lasnaden of gaatjes)

Voorraadindicatie: Voldoende
Tank Cure Rust Remover
€ 10,00
Rust Remover (Tank Ontroester) van Tank Cure, fles van 0.5 ltr.Tanks waarvan de binenkant sterk is aangetast door roest kunt u met dit middel succesvol behandelen. Wij adviseren om dit middel toe te passen als uw tank sterk geroest is.Voor een gemiddelde motortank heeft u 0,5 liter Rust Remover nodig.

Voorraadindicatie: Voldoende
Tank Cure Tank Cleaner
€ 10,00
Tank cleaner (Tank Reiniger) van Tank cure , fles van 0.5 ltr.Dit is een sterk reinigingsmiddel om uw tank vetvrij te maken. We bevelen aan om dit middel altijd toe te passen omdat het een goede hechting van de coating garandeerd. Zeker als het gaat om tanks voor mengsmering is dit middel onmisbaar.Voor een gemiddelde motortank heeft u 0,5 liter Tank Cleaner nodig.

Voorraadindicatie: Voldoende
Tank Cure Epoxy Remover
€ 20,00
Epoxy Remover van Tank Cure , fles van 0,5 ltr. Dit product zal alle aanwezige oude coatings of verflagen uit uw tank verwijderen. Alleen toe te passen als u een nieuwe laag coating aan wil brengen over een laag coating of verf of aan uw tank laswerkzaamheden wil verrichten.

Voorraadindicatie: Voldoende
Bezig met laden...